giovedì 4 febbraio 2016

Vízöntő

Vízöntő

Vízöntő jellemzése Számukra minden ugyanolyan fontos. Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó. Nem tűri a korlátokat, olykor láza nem törődik a szabályokkal és hirtelen.


Vízöntő

Jele két párhuzamos hullámvonal, a mitológiai vízöntő kiöntött vizének a jelképe. A víz az ösztönös tudás szimbóluma, a vízhordó pedig az intuitívebb, magasabb tudást árasztó egyén jelképe, akik mindazt megosztja embertársaival. Magyarországról a megfelelő időszakban teljes terjedelmében látható a Pegazus csillagkép alatt. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk.


Amit, és akit kinéz magának, azt meg is szerzi – egy másik Vízöntővel pedig abszolút nincs nehéz dolga. Január 25-én kezdődik a Patkány éve, ami izgalmas helyzeteket és fordulatos eseményeket hozhat mindannyiunk életébe! Unsubscribe from petrusssz? Tudd meg, hogy a te vagy a. Látogassanak el hozzánk! A honlapon lévő információk nem helyettesítik a gyógyszerész tanácsát.


Vízöntő

Gyógyszereivel, egészségügyi problémáival, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat. Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. A Vízöntők keresik a bölcsességet, nagyon figyelmesek és objektívan képesek információkat gyűjteni, mert nem engedik az érzelmeket az útjukba, összességében átnéznek az érzelmeik felett, és amikor beszélnek, az igazságot mondják.


A legfrissebb napi horoszkóp VÍZÖNTŐ csillagjegyűeknek! Olvassa el mai horoszkópját és tudja meg, milyen napra számíthat! Somebody to Love 프레디 머큐리 vs 조지 마이클 비교 - Duration: 12:59. Jupiter igazodik a Marshoz.


Akkor a béke fogja vezetni a bolygókat. Lelkes és romantikus szeret új dolgokat kipróbálni. Napi horoszkóp - Vízöntő.


Vannak idők, amikor kedvére válogathat a potenciális partnerek között, de ezekben a napokban elkerüli önt a szerencse. Valami miatt elvesztetted a hitedet egy bizonyos dologban, így jóval nehezebben látsz neki újra és újra a. Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül. Ezért vannak rémálmaink éjszakánként.


Vízöntő

Kiderült, hogy mi okozza a felzaklató éjszakai. Szétszórt – Újra meg újra azt hiszi, hogy szabadnapja van. Csak ezen jár az esze. Munkatársai megértőek és figyelmesek Önnel. Connect with friends, family and other people you know.


Share photos and videos, send messages and get updates.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari