lunedì 21 marzo 2016

Cel mai mare peste din lume

Prodotti unici a prezzi unici! CELE MAI MARI ANIMALE DIN ISTORIE CARE AU TRAIT VREODATA ! Rechinul-balena, cel mai mare peste din lume I. Denumirea lui poate parea ciudata pentru ca in fapt el nu este un cetaceu ci face parte din familia pestilor, dar cel mai mare peste din lume este rechinul balena. Dimensiunile sale sunt impresionante, cel mai mare exemplar capturat si masurat avand nu mai putin de 1metri lungime si o greutate de 2tone(!).

Cea mai mare specie de peşte din apele ţării nostre este, din nefericire, şi una dintre cele mai periclitate specii din România. De fapt, nici pe plan mondial acest peşte nu o duce tocmai bine. Carnea, dar mai ales icrele sale, îl fac o specie foarte căutată peste tot în lume. Chinezilor le-a luat ani sa construiasca cel mai mare pod din lume.


Jiaozhou Bay are de km, benzi pe sens si este construit peste o mare. Podul leaga orasul Qingadao cu zone mai putin dezvoltate din districtul Huangdao, iar costurile necesare pentru constructia lui s-au ridicat la 2. Cel mai mare peşte din lume poate ajunge până la 12.

Precedentul record era deţinut de un somn cu doar un centimetru mai mic, ce fusese prins tot într-un râu din Franţa (FOTO mai sus) Presa locală scrie că exemplarul prins la septembrie cântărea peste 1de kilograme și a fost eliberat în râu de îndată ce a fost omologat oficial ca nou record mondial. Unele dintre ele au devenit atât de populate, încât au depăşit inclusiv unele dintre cele mai mari ţări din lume. Ca număr de locuitori, cel mai mare oraş din lume este Tokyo, capitala Japoniei. Baikal ce contine 23.


Titlul de cel mai lung pod din lume a dus la o compeţiţie constantă între China şi SUA care şi-au adjudecat acest record rând pe rând. Business Insider a realizat topul celor mai mari zece poduri din lume şi vă invităm să-l citiţi pentru a afla cine şi cu ce construcţie ocupă prima poziţie. Care este cel mai mare pește prins vreodată în apele din România? Fără să avem intenția de a transforma materialul într-o poveste pescărească, se pare că cea mai mare captură din țara noastră este un morun care avea aproape o tonă. Era extrem de înaltă, astfel că la ani măsura 34.


Home Știați că Acesta este cel mai mare copac din lume. Fluviul Amazon nu este doar cel mai lung din lume , ci și cel mai mare din lume. Bazinul hidrografic este de 6. Aproape cât Australia! Totodată, ea are cel mai mare debit la gura de vărsare: 219.


Cu toate acestea, cel mai mare motor din lume este cu mult peste cele mai sus mentionate, atat ca dimensiuni cat si ca putere si cuplu.

Este vorba despre un motor japonez, denumit Wartsila-Sulzer RTA96-C, special conceput pentru vasele de transport de mare tonaj. Stratolaunch ar putea ateriza și la noi. Depinde care este criterul la care ne raportăm când ne gândim la cel mai mare oraș de pe Glob. Statele Unite ale Americii.


Roberto Esquivel Cabrera, un bărbat în vârstă de de ani din Saltillo, Mexic, susține că are cel mai mare penis din lume. Acesta măsoară de centimetri lungime și speră ca „bărbația” lui să-i aducă un loc în Cartea Recordurilor. Exista bineinteles si exceptii, in trecut fiind capturate exemplare si mai mari, de 3si chiar 3metri lungime si greutati de peste 1de tone.


Cea mai mare balena din lume este balena albastra, cea care detine titlul si de cel mai mare animal care traieste pe Pamant, nu doar de cea mai mare dintre balene.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari