lunedì 16 aprile 2018

Vízöntő férfi

Vízöntő férfi

A Vízöntő szereti az idegen tájakat, sokat utazik. Ez a férfi a női nem tisztelője. Finom és fantáziadús, a szerelemben igen leleményes. Az erőszak vagy nyomás legkisebb jelére hanyatt-homlok menekül. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem.


Vízöntő férfi

A család iránt érzett szeretet miatt mindent a családból hozott mintára alapoz, úgy tetteit, úgy gondolatait. A modern társadalmakra jellemző érzelmi problémák felnagyítva vannak jelen a Vízöntő férfiban. Egy Vízöntő nő inkább az eszével esik szerelembe mintsem a szívével, és ezért gyakran megtörténik, hogy az igazi férfi megtalálása a számára nem egyszerű. Vízöntő férfi ugyan olyan könnyen esik ki a szerelemből, mint amilyen könnyen beleesett.


A szerelem egy Vízöntő nőnek nem más, mint egy vidám és lendületes együttlét. Olyasvalakibe tud beleszeretni, aki képes minden nap meglepetést okozni neki. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik.


Vízöntő férfi

Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi. Két Vízöntő kapcsolata minden esetben extrém kimenetelű.


Amit, és akit kinéz magának, azt meg is szerzi – egy másik Vízöntővel pedig abszolút nincs nehéz dolga. Nyilas férfi és Vízöntő nő kapcsolata. Aktív és fantáziadús szeretők, akik szellemileg épp olyan tökéletesen illenek egymáshoz. A legtöbb Vízöntő szélsőségesen éli meg az érzelmeit.


Vízöntő férfi

Egyszerre vágynak a mindent elsöprő, szenvedélyes és igazi szerelemre, miközben mindennél jobban féltik a szabadságukat és azt, hogy valaki korlátozni fogja a személyes terüket. Boldog kapcsolat az övéjük, szexuális életük azonban nem tökéletes. Ez egy érzéki kapcsolat és jó esélye van az életre szóló házasságra. Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket.


Meghódításához hozzátartozik a társasági élet is, amit a Vízöntő igencsak kedvel, mert elemében érzi magát és csakhamar a figyelem központjába kerül. Abban nagyon jó a Vízöntő , hogy kimagyarázzon dolgokat, de az érzelmek kimutatásában már kevébé profi. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk.


A Halak korszaka lezárult, és kezdődik az új, több mint kétezer éves szakasz, a Vízöntő korszaka. Január 25-én kezdődik a Patkány éve, ami izgalmas helyzeteket és fordulatos eseményeket hozhat mindannyiunk életébe! Mindazonáltal, egy gyorsan odavetett rossz szóra nagyon érzékenyen tud reagálni. Márciusban a Halak jegyében áll a Nap és Merkúr, ennek erejét megsokszorozza a Skorpióban lévő Jupiter – ön szinte szárnyal, karrierjében és a szerelmi életében is nagyon sikeres.


Ha egyedülálló, ez a hónap elhozhatja önnek a szerelmet. Vízöntő Ha a férfi Vízöntő -jegyű: Számára a szex egyrészt a női test alapos feltérképezését, másrészt – a légzési gyakorlatoktól a zen-praktikákig való – kísérletezést jelent. Mindenesetre az extázis nagymestere. Ennél fogva a Bak férfi nem igazán kedveli a túlságosan független nőket, a hagyományos férfi szerepben tetszeleg inkább, melyhez a feleség-nő és anya-nő szerep illik leginkább. VÍZÖNTŐ NŐ szerelmi horoszkópja A vízöntő nő ha kapcsolatban él, akkor ez igazi se vele se nélküled dolog.


Sziporkázó és meglepő humorával nagyszerűen el tudja szórakoztatni az Oroszlánt és el tudja hitetni vele, hogy a világ körülötte forog. Komoly mennyiségű párkapcsolati tapasztalattal a háta mögött elkerülhetetlenül beleesik abba a csapdába, hogy úgy gondolja, Ön már tudja.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari