lunedì 26 ottobre 2015

Najnovije vesti iz pristine

Najnovije vesti iz pristine

Bellissimi a prezzo accessibile. Scopri i nostri abiti ora! Grandi Sconti Sulle Ultime Mode. Prezzi Bassi Ed Eccellente Qualità. Sconto fino al , Compra subito! Mode Donna Sempre Aggiornate. Abiti Da Lavoro Ora In Offerta.


Najnovije vesti iz pristine

Visita Adesso ZapMeta e Trova Info dal Web! Uoči događaja koji je doveo do bombardovanja. Bivši šef Misije OEBS-a na Kosovu i Metohiji Vilijam Voker doći će sledeće nedelje na tzv. DALILA POBEGLA IZ RIJALITIJA ZBOG KARIĆA?


Ukućani izneli sav njen prljav veš, a onda Stefan dao ZAKLJUČAK! Priština uvela zabranu na robu iz Makedonije! Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti , novosti Srbija Danas. Srpska delegacija se trenutno nalazi u Valoni, gde čekaju ambasadora Srbije u Albaniji, sa kojim će se vratiti u Tiranu i tamo sačekati avionski transport do Beograda. Haradinaj je to rekao odgovarajući na pitanje novinara RTKo najavljenim dodatnim merama, pored takse od 1odsto na proizvode iz Srbije i Bosne i Hercegovine.


NEMA ALKOHOLA, NEMA GOSTIJU Zbog odluke biznismena iz Katara mnogi otkazali rezervacije u Ski centru Rostovo, evo gde su otišli. Sve najnovije vesti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala Vesti.


Prema njegovim rečima, ta roba potiče iz Srbije, BiH ili Grčke. On, međutm, kaže da carina nije odgovorna za proveru deklaracija, ako je roba zapakovana. Savetnik vršioca dužnosti minstra spoljnih poslova Jetlir Ziberaj napisao da srpski zvaničnici koriste prodaju oružja da utiču na zemlje koje su.


Najnovije vesti iz pristine

Vesti Srbija, Evropa, Svet, dijaspora. Najaktuelnije teme iz politike i društva. Generalna skupština INTERPOL-a počela je danas u Dubaiju i na njoj učestvuje gotovo 1. Večernji list - Više Od 2Vijesti Dnevno. Kanal je specijalizovan za slepe i slabovide osobe. UŽIVO“ - Najposećeniji regionalni channel.


Vučić iz Budimpešte saopštio strašne vesti za naš narod! Ozloglašeni Papa Džo je počeo da ubija u 17. NOVE STRAŠNE PROVOKACIJE TERORISTA IZ PRIŠTINE! Mi smo nezavisna država i od.


Ukoliko Srbija ne prizna Kosovo, kupićemo oružje! POZDRAVLjA se kontinuirani angažman Srbije na putu ka EU, a vlasti se, istovremeno, pozivaju da aktivnije promovišu ovo strateško opredeljenje u srpskoj javnosti.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari