giovedì 7 novembre 2019

Smedja boja kose

Smeđa kosa je i najčešća prirodna boja žene, te su jako retke varijante da će nekome baš loše stajati. Jednostavno treba joj se samo prepustiti i verovati joj, te i odabrati pravu nijasnu koja paše vašem temperamentu i karakteru. Nijanse ove boje kose moraju se savršeno uklopiti sa bojom vaših očiju i sa vašim tenom. Beauty trendovi u svijet kose neprestano donose nove it boje i inovativne tehnike bojanja koje ih stvaraju.


Saveti za farbanje kose u smeđu boju - pronalaženje nijanse Bojenje kose u smeđu boju i pronalaženje prave nijanse. Dakle, odlučili ste da postanete brineta?

Dobrodošli u biznis klasu boja za kosu. Smedja boja kose – prirodna, farbana, nega i održavanje Farbanje kose je igra na sreću iz koje možete izaći ili kao pobednik ili gubitnik. U prvom slučaju ćete izaći iz cele situacije sa najnovijom senzualnom i svežom frizurom, dok u sledećem slede scenariji iz najgore noćne more. Smeđa boja kose jedna je od popularnijih boja , bilo da se radi o prirodnoj boji kose , ili možda samoj boji. Jedna od najpopularnijih boja kose za ovo ljeto je zlatna boja i sve varijante te boje.


Ova nijansa odlično pristaje bljedunjavom licu,. Ne želite veliku promjenu,ali ste sami sebi već dosta. Ovo je samo jedan od primjera kako šiške mijenjaju izgled u.

Izrastak moja prirodna, neka 6. Ovoga puta odlučila sam da izaberem neku sredinu, osmicu, tačnije 8. Crveno i bakarno – Bakarna boja kose ide odlično uz svetao ten i plave ili zelene oči. Prirodno ili farbano riđokosi, bićete ove jeseni u skladu sa trendovima. Jeste da crvena boja kose nije za svakoga, ali ukoliko vam ona dobro stoji i dobijate komplimente kao crvenokosa, slobodno isprobajte neku novu nijansu vatreno ili rubin crvene. U ovom tekstu ćemo govoriti o lešnik boji kose , odnosno o tome kako da je dobijete i šta sve treba da znate kada je lešnik boja kose u pitanju.


Kešnik boja kose , koja se još naziva i karamel ili med boja , predstavlja nijansu koja ide gotvo uz svaki ten i izgleda veoma prirodno. Tamno crveni i kestenjasti pramenovi će dodati sjaj i bogatstvo na ovu kombinaciju toplog tona kože i kose. Pramenovi boje karamele ispod linije rasta kose obezbediće joj prasak boje i živost pokreta kose.


Dugo je smeđa, a pogotovo smeđa boja bez crvenog pigmenta, smatrana kamuflažnom varijantom među bojama kose. Ako ste odlučili da promenite boju kose onda je proleće pravo vreme za to. Međutim, prilikom izbora boje nisu dovoljne samo Vaše želje već morate uzeti u obzir još neke bitne faktore kao što su boja očiju, boja tena, prirodna boja Vaših vlasi pa čak i boja odeće koju najčešće nosite. Ako ste prirodna plavuša, ova boja će vam odlično pristajati.


Počnite sa svijetlo smeđom osnovom na koju ćete izvući izrazito tanke zlatne pramenove duž tjemena. Zatim, krenuvši dva centimetra od korijena, izvucite deblje zlatne pramenove. Nasvjetliji dio kose bi trebao da bude na prednjem dijelu te da počinje na obrazima. Koristila sam makadamia farbu za kosu ali se ne secam koja je bila,mislim da je bila neka 6ica, ali ne i koja.


Nazalost samo mi je povecala crveni odsjaj kose.

Moja prirodna boja je smedja ,mozada malko svetlija od tvoje slike sa siskama. Cak mi na suncu boja pri vrhu nije ista ka pri kraju.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari