venerdì 10 giugno 2016

Amidzi sou

Dobrodosli na Oficijalni kanal Ami G show-a Ovaj Kanal, kao i svi postavljeni video i audio zapisi na kanalu su u vlasništvu Izdavačkih kuća, Telvizijskih ku. Ami G Show S- E- Muzicka opstrukcija - Seka Aleksic, Sasa Vidic i Sladja Lekic - Duration: 7:32. Ovo je zvanična facebook stranica Ami G Show-a. Gledajte nas na TV Pink, utorkom u 22:h! Najnovije vesti vezane za temu Amidži šou.


Amidzi sou

Dozvoljavam da mi Telegraf. Najveći problemi televizijskih kuća u Srbiji jesu nerad Regulatornog tela za elektronske medije, cenzura i stavljanje javnog interesa na poslednje mesto. Pevačica Milica Pavlović gostovala je u večerašnjoj emisiji Amidži šou, a u istu je došla držeći se za ruke sa kolegom Acom Lukasom, sa kojim su. Pogledajte OVDE gde za sata stiže.


Televizija na internetu dostupna u svako. Sve je počelo sa Ognenovim predlogom u toku njegove emisije, a on je pitao Staniju i Noru šta misle o ovome. Ami G Show (Amidži šou) organizovao pravi vizuelni spektakl, koji se naročito.


Amidzi sou

Takođe, Iva je danas još jednom potvrdila da ne želi da gostuje u emsiiji „Amidži šou“ zajedno sa Vladimirom Tomovićem, Markom Janjuševićem, Ivanom. Ognjen Amidžić je u utorak, 11. Gost emisije: Toni Cetinski Ami G show â moderan veÄ ernji ĹĄou dovodi najpopularnije liÄ nosti iz svih oblasti Ĺživota priÄ aju o onome ĹĄto javno. Ipak, iako je njen dolazak najavljen, voditeljka se nije pojavila.


Naime, šarmantni voditelj ugostio je Radu Manojlović, Milicu. Neverovatno, čak i od nje! Od Soraje smo navikli na svašta tokom svih ovih godina, nagledali smo se svakojakih njenih golišavih egzibicija, ali izdanje u kom se.


Amidzi sou

Kalinić je poznat po dobrim vicevima, pa je i ovoga puta nasmejao sve prisutne u studiju. Glumac Milan Kalinić (47) u emisiji Amidži šou ispičao je vic o. Ninoslav Jovanović (46), zloglasni Malčanski Berberin, do. Savet Regulatornog tela za elektronske medije je na jučerašnjoj sednici doneo odluku o pokretanju dva postupka za izricanje mera protiv. Personen sprechen darüber.


Ovi Zadrugari će na kratko izaći iz novoizgrađenog grada u Šimanovcima, kako bi gostovali u emisiji Amidži šou. Dok je pola Zadruge u Amidži šou, Matora PRIPREMILA ROMANTIČNU VEČERU za Sanju povodom DANA ZALJUBLJENIH! Večeras sve gledaoce TV Pink u. Kada je produkcija rijalitija Zadruga. Ona se prvi put pojavila u dekoltiranoj. KIJA SVA U MODRICAMA DOŠLA U EMISIJU: dana posle INCIDENTA sa Slobom, a rane su još uvek VIDLJIVE!


Amidzi sou

Prva emisija je zakazana za 4. Iskreno, ovako je trebalo da izgleda još u. Kija je istakla da sada.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari