lunedì 25 dicembre 2017

Pokec miestnosti

Pokec je najväčšia komunita na Slovensku. Za deň sem príde viac ako 500. Ideálne miesto, kde sa zoznámiť s novými ľuďmi alebo sa porozprávať.


Open application Pokec Miestnosti , find your favorite chatroom and start discuss. Full access to the Pokec chatrooms.

Add chatrooms to your favorites. Searching people in the chatrooms. Visit miniprofile, photos and write message to everyone. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about Pokec Miestnosti.


Download Pokec Miestnosti apk 1. Meet new people on the social network Pokec. Odkaz na nastavenia miestnosti nájdeš na ovládacej lište skla hneď vedľa Archívu miestnosti. V nastaveniach miestnosti sa nachádza niekoľko prvkov, vďaka ktorým si môžete upraviť určité vlastnosti svojim požiadavkám.

Môžete vybrať farebný vzhľad skla podľa svojich predstáv. Sklo je hlavná časť miestnosti , kde sa hromadia príspevky. Sklo, doplnkové nastavenia a pravý bočný stĺpec so zoznamom užívateľov tvoria miestnosť ako celok. Naraz môžeš byť vo viacerých miestnostiach. V miestnosti môžeš nastaviť všeličo: príspevky, ktoré sa ti budú zobrazovať na skle - napr.


Zoznám sa s novými kamarátmi v tvojom okolí, nájdi si priateľov s rovnakými záľubami alebo skús šťastie a pozvi niekoho na rande. S aplikáciou je to veľmi jednoduché. Would you invite someone to a football match? Are you looking for someone to bike ride or someone from the same city to meet?


Pokecman je tu pre vás, aby vás zabavil! CINEMAX po celom Slovensku. Batman vs Superman v termíne od 17. Bola v každej hlavnej miestnosti a napísala jednoduchú vetu na plochu.


Vybrala pre teba len tie „najlepšie“. Každý deň musia otvárať takéto správy. Keď im napíšeš niečo podobné, čakáš, že ti. Nastavenie vzhľadu skla.

Clone via HTTPS Clone with Git or checkout with SVN using the repository’s web address. Stiahni si ich zadarmo do svojho mobilu. Je jedno, či používaš mobil, tablet, alebo počítač, Pokec máš prístupný odkiaľkoľvek.


Ak ešte nemáš účet, tak neváhaj – len pár klikov ťa delí od zábavy a spoznávania nových ľudí.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari