martedì 26 maggio 2015

Eladó lakás lenti

Eladó lakás lenti

Eladó lakást keresel Lentiben? Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Lenti , eladó társasházi lakás 15. A lakás elrendezése ill.


Az eladó lakás Lentiben jellemző paraméterei: -Nagy alapterületű lakást keres Lentiben? A korábbi tulajdonos egy idős házaspár volt. Oldalunkon megtalálhatja!


Szűkítse a listát az önt érdeklő lakásokra, kérjen ingyenes visszahívást a hirdetőtől. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó lenti ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Lista nézetre váltás. Belépett felhasználóként itt megjelenítheti beállított fontos helyeit (POI-k). Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés.


Eladó lakás lenti

Megvételre kínálom ezt a fsz-i, szobás, erkélyes lakást. Zalai hétvégi ház nyaraló üdülő lakás ,örök panoráma,akár öszkomfort szint! Lentii eladó lakás hirdetés az otthonterkep. Több friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapotú. Közel a szlovén, horvát, osztrák határhoz, az Adria felé vezető Mautópálya mellett.


A legfrissebb eladó lakások Lenti. Olcsó lenti eladó tégla és panel lakások, magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlataival. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: lenti. Lentiben két és félszobás erkélyes, nm társasházi lakás eladó a hozzá tartozó nagy garázzsal együtt.


Mérete, elhelyezkedése miatt ideális választás lehet nagyobb bevásárló áruháznak, sportlétesítménynek, társasházi lakásoknak. Lőrinc Center közelében, lakásos új építésű társasházban. Minőségi anyagok használata és kiváló ár-érték arány jellemzi a projektet. Az ingatlanok kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, hamarosan költözhető!


Zugló kedvelt részén, Örs vezér tér közelében felújított házban lakás ELADÓ ! Római part sun palace vagy Kaszásdűlő térségében keres eladó lakást vagy. Az ingatlanhirdetések Lakás , Ház, Garázs, Tároló, Telek, Nyaraló, üdülő, Kereskedelmi és ipari, Mezőgazdasági kategóriákra szűkíthetőek igény szerint. Ingatlanok magánszemélytől és ingatlanközvetítőktől. Egyedi stílusú , amerikai konyhás nappali, hálószoba , mosdó ,Wc ,külön vendég wc ,nagyméretű gardrób helyiség beosztású.


Eladó lakás lenti

Tulajdonostól zöldövezeti lakás eladó , azonnal költözhető, Budapest X. Alacsony rezsi költség. Rózsaliget lakóparkban szobás nm-es. A szoba könnyen szobássá alakítható. A konyhában lévő berendezés benne van a vételárban. Gazdagrét, Kelenföl Sasa Madárhegy, Albertfalva, Lágymányos, Szentimreváros és környékén.


Lakások, házak, telkek Budapesten és az ország egész területén. Folyamatosan frissülő ingatlan hirdetéseinkben. A következő alkategóriák közül választhatsz: tégla lakás , panel lakás , csúsztatott zsalus lakás , egyéb eladó lakás.


Eladó lakás lenti

Amennyiben azt is tudo hogy mekkora összeget szánnál a keresett lakás megvásárlására, akkor érdemes megadni az árat is, hogy még pontosabb találati listát kapj.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari