mercoledì 25 dicembre 2019

Skorpió férfi

A szerelmi vágy hirtelen tör rá, sosem tudni mitől ihletődve, s e robbanékony természetnek nem könnyű ellenállni. A rejtélyesség és a titokzatosság misztériumával él. Amellett, hogy magabiztosnak tűnik, és szeret ura lenni a helyzeteknek, jól meggondolja, hogy kit enged közel magához, és kit avat be a titkaiba. Mellette állva ezekben az időkben ez el fog múlni.


Ne nyaggas hiszen elég nehéz neki megérteni a saját érzéseit.

Tudásvágya határtalan, mindenről szeret tudni, minden témában otthon akarja érezni magát, hiszen akkor a macsó férfi szerepet is könnyen magára öltheti. Feltűnően nem illetek össze, mások a módszereitek, különböző az értékrendetek, mindenről ellentétesek gondolkodtok. Te rejtegeted az érzéseidet, de minden egyes szóra emlékszel, amit kaptál, és vissza is adod azokat kamatostul, akár jó, akár rossz. Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. Az életörömmel telt Nyilas mindig új kihívásokat keres, a szerelemben folyton az elérhetetlen hajszolja, amint meghódította a megkívánt nőt, máris újabb csábítja, valamely megálmodott tökéletes szerelem felé.


Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban, sokszor pikáns dolgokat is kipróbál. A Mérlegekkel, és a Nyilasokkal jó barátságot ápolnak, ám a Halak és a Rákok a legjobb partnerei. A legtökéletesebb párjuk a Szűz és a Bak.

A skorpió nem szeret az érzéseiről beszélni, inkább hagyja kihűlni a kapcsolatot ha az számára nem megfelelő. Ilyen szempontból elég alamusziak vagyunk. Ha mindig őszinte a skorpió pár egymással,és feltétlen bizalom van közöttük kitartanak egymás mellett egy életre. A szexualitásban lehetnek nagyon furcsa ötletei, de ha engedsz neki, akkor soha nem fogod elfelejteni ezeket az éjszakákat.


Meglehet, hogy örök életedre magához láncol, egyetlen pillantásával. A másik típus zömök alkatú, közepesen erős és izmos a teste, a szeme és haja általában sötét. Nála nincsenek tabuk és megszorítások, csak a maximális öröm - ez minden, ami számít neki.


A párok összeillőségét mutatja meg. Személyes tapasztalat? Csak aki hisz az asztrológiában! Skorpió férfi Bak nő? Néhány gyenge lélek sátáninak tartja őt.


Mindenestre ő az a férfi , akit az összes csillagkép közül a legjobban ural a nemiség. Hatalmas libidóval rendelkezik, és a térdei és a lábai a legérzékenyebb pontjai. Szereti, ha elcsábítják és flörtölnek vele, és büszke az állóképességére.


Szerencsehozó skorpió horoszkóp férfi ásvány karkötő.

Nem találtad amit keresel? Egyedi elképzelésed van? Amit éreznek, az a valóság és ezt szavakba önteni az egyik legnehezebb feladat a víz jegy számára. Szereti a vad dolgokat, de sokszor finom és lágy érzékiségre van szüksége. Elvárásai nagyon magasak, a tökéleteset keresi, így az odáig vezető úton sajnos sok nő szívét törheti össze.


Bár nem szereti a változásokat, makacsul ellenáll, mégis képes a megújulásra. Jelképe a főnixmadár. Szeret mindent az ellenőrzése alatt tartani. Szóba jöhet még a Bak, a Szűz, a Rák és a Halak. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


Teljes mértékben kihasználja intuitív képességeit. Erre azért képes, mert általában nem az eredmények mozgatják, hanem az, hogy felülmúlja önmagát, és tágítsa a saját határait.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari